Jakość fotki średnia ale aparat w telefonie coś szaleje w ciemnościach .
mateusz napisał(a):Bardzo fajna sprawa tylko rtęciówek trzeba niestety zrobić już zapas.. Gdzie to tyle śniegu na Święta napadało(o ile to oczywiście aktualne zdjęcie)
kamil napisał(a):mateusz napisał(a):Bardzo fajna sprawa tylko rtęciówek trzeba niestety zrobić już zapas.. Gdzie to tyle śniegu na Święta napadało(o ile to oczywiście aktualne zdjęcie)
Po świętach muszę zaopatrzyć się w kilka lrf125 bo zdobycie tego było niezłym wyczynem w 6 hurtowniach w okolicy nie było dopiero musiałem jechać 40 km żeby dostać sztukę , tyle śniegu było w okolicy stalowej woli , fotka z czwartku niestety na święta 12 stopni na + i deszcz .
kamil napisał(a):mateusz napisał(a):Bardzo fajna sprawa tylko rtęciówek trzeba niestety zrobić już zapas.. Gdzie to tyle śniegu na Święta napadało(o ile to oczywiście aktualne zdjęcie)
Po świętach muszę zaopatrzyć się w kilka lrf125 bo zdobycie tego było niezłym wyczynem w 6 hurtowniach w okolicy nie było dopiero musiałem jechać 40 km żeby dostać sztukę , tyle śniegu było w okolicy stalowej woli , fotka z czwartku niestety na święta 12 stopni na + i deszcz .
kamil napisał(a):Whites zamawiałem niedawno mh 250w przez internet i nie wytrzymał wysyłki dpd co prawda sprzedawca wysłał mi jeszcze jednego ale wolę unikać zamawiana tak delikatnych rzeczy przez neta . Tutaj za dnia w lepszej jakości![]()
Powrót do Oświetlenie placów, skwerów, parków i ogrodów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość