DoubleSuper8 napisał(a):Wiem że te klosze mają i że można je kupić. Pisałem nawet zapytanie w tej sprawie. Ze względu na koszta kupię go jednak na samym końcu żeby mi nie leżał i się nie niszczył niepotrzebnie
swietlik napisał(a):W kwadratówce musi być oryginalny TUZ w szarej metalowej obudowie
DocBrown napisał(a):Zamiast inwestować w to dziadostwo które lubi się psuć i na dodatek ma problem z odpalaniem lamp innych niż zwykła soda (ulepszonych sodówek potrafi nie odpalić) ja bym kupił jakiś małogabarytowy UZ z 3ma wyprowadzeniami a z oryginalnego TUZa wyprułbym flaki, zostawił tylko obudowę wraz z kostką zaciskową i w nią wpakował nowoczesny UZ 3 zaciskowy.
Tak właśnie zrobiłem z TUZem w mojej Stradzie
Whites86 napisał(a):DocBrown napisał(a):Zamiast inwestować w to dziadostwo które lubi się psuć i na dodatek ma problem z odpalaniem lamp innych niż zwykła soda (ulepszonych sodówek potrafi nie odpalić) ja bym kupił jakiś małogabarytowy UZ z 3ma wyprowadzeniami a z oryginalnego TUZa wyprułbym flaki, zostawił tylko obudowę wraz z kostką zaciskową i w nią wpakował nowoczesny UZ 3 zaciskowy.
wykonales dzieki temu prowizoryczną i profanatorską robote
DocBrown napisał(a):Whites86 napisał(a):DocBrown napisał(a):Zamiast inwestować w to dziadostwo które lubi się psuć i na dodatek ma problem z odpalaniem lamp innych niż zwykła soda (ulepszonych sodówek potrafi nie odpalić) ja bym kupił jakiś małogabarytowy UZ z 3ma wyprowadzeniami a z oryginalnego TUZa wyprułbym flaki, zostawił tylko obudowę wraz z kostką zaciskową i w nią wpakował nowoczesny UZ 3 zaciskowy.
wykonales dzieki temu prowizoryczną i profanatorską robote
Profesjonalną robotę
Układ zapłonowy odpala każdą lampę jaką wkręcę ale wygląda jak oryginał i o to chodziło
Whites86 napisał(a):wyglada PRAWIE jak oryginala prawie robi wielką roznice
![]()
zwykla fuszerka i prowizorka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość