famabud napisał(a):A te WZy z Kwadratówkami to stoją tam też nadal?
Stoją i mają się dobrze, choć jeden z nich przejdzie małą modernizację
famabud napisał(a):A te WZy z Kwadratówkami to stoją tam też nadal?
famabud napisał(a):O kurde... :O
Jakbym nie znał kontekstu to bym pomyślał że zdjęcia są w odwrotnej kolejności i że raczej oprawy są demontowane
Chciałbym to zobaczyć na żywo.
Utilizer napisał(a):Domyślam się że te betoniaki to dopiero co świeżo postawioneTo chyba u Tomka ale czekamy na dokładniejszy opis no i zdjęcia nocne
Ciekawe co naświetlacze mają oświetlać tak ustawione
famabud napisał(a):O kurde... :O
Jakbym nie znał kontekstu to bym pomyślał że zdjęcia są w odwrotnej kolejności i że raczej oprawy są demontowane
Chciałbym to zobaczyć na żywo.
Wojtek26162 napisał(a):Świetnie się to prezentujeosobiście pomimo, że fanem sody nie jestem, to jednak w tym wypadku pokusił bym się dać peninga do jednej OURW, no ale LRFy i tak dobrze się tu prezentują
OUKS340 napisał(a):Wojtek26162 napisał(a):Świetnie się to prezentujeosobiście pomimo, że fanem sody nie jestem, to jednak w tym wypadku pokusił bym się dać peninga do jednej OURW, no ale LRFy i tak dobrze się tu prezentują
Właśnie to ma być strefa białego światła. Nawet nie mam Peninga za lampę rtęciową 400W.
Whites86 napisał(a):OUKS340 napisał(a):Wojtek26162 napisał(a):Świetnie się to prezentujeosobiście pomimo, że fanem sody nie jestem, to jednak w tym wypadku pokusił bym się dać peninga do jednej OURW, no ale LRFy i tak dobrze się tu prezentują
Właśnie to ma być strefa białego światła. Nawet nie mam Peninga za lampę rtęciową 400W.
jak bys obsadził gdzies na jakims słupie 2 łychy po 250 lub 400 W to masz ode mnie peninga
mateusz napisał(a):Pytanie tylko czy właściciele zgodzą się na tak dużą moc lamp w użyciu chociaż jak się domyślam to to oświetlenie będzie załączane tylko jak coś się będzie działo na terenie stadniny.... Ogólnie to świetna akcja - rzadko wchodzę ostatnio w ten dział forum a tu taka niespodzianka... Montażu odnowionych opraw rtęciowych na nowych słupach to chyba tu jeszcze na forum nie było w takiej skali
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości