amisiek napisał(a):I wtedy będzie jasno i biało.
Gdyby tak zdążyć jeszcze przed śniegiem (który w końcu musi spaść), to pomyślcie - ośnieżone drzewka oświetlone dobrym białym światłem...
Wcale, że nie musi

amisiek napisał(a):I wtedy będzie jasno i biało.
Gdyby tak zdążyć jeszcze przed śniegiem (który w końcu musi spaść), to pomyślcie - ośnieżone drzewka oświetlone dobrym białym światłem...
Elektroservice napisał(a):Jak dobrze by było gdyby w ogóle tej zimy nie spadł.
Elektroservice napisał(a):Powiem Ci, że bym się ucieszył gdyby to ścierwo nie spadło w ogóle w tym sezonie
Już nie tyle śnieg najgorszy co cholerna sól drogowa, choć śniegu też bardzo, bardzo nie lubięOgólnie, to na tą zimę jestem przygotowany - Webasto kupione tylko pozostało je zamontować
owies napisał(a):
(miałem nie spamować tutaj, ale może jeszcze ktoś zimy nie lubi i uda się go przekonać do jej polubienia)
(amisiek, kaszel, neon - wytnijcie jeśli uznacie za stosowne)
owies napisał(a):
Zanim zacząłem jeździć na parapecie, też nie przepadałem za zimnem, ale ten moment kiedy już umiesz pokonywać swobodnie trasę i jedziesz tam gdzie chcesz (a nie tam gdzie prowadzi deska i chwiejne ciało), prędkość i adrenalina, pędząc na giętkim kawałku "dykty" między drzewami czy po stoku, triki, ciężko porównać to do rowerowych doznań bo tu nie ma takiego wysiłku żeby utrzymać, nadać prędkość. Coś wspaniałego.
owies napisał(a):Whites, widzisz jeszcze o tobie zapomniałem w poprzednim poście, mam nadzieje że nie poczułeś się w jakiś sposób urażony![]()
Jeżdżę i sobie chwalę, mało tego każdego namawiam bo to świetna sprawa na zimową nudę
MercuryFenix napisał(a):owies napisał(a):Whites, widzisz jeszcze o tobie zapomniałem w poprzednim poście, mam nadzieje że nie poczułeś się w jakiś sposób urażony![]()
Jeżdżę i sobie chwalę, mało tego każdego namawiam bo to świetna sprawa na zimową nudę
Lub pobyt w szpitalu
XXXJeDXXXX napisał(a):MercuryFenix napisał(a):owies napisał(a):Whites, widzisz jeszcze o tobie zapomniałem w poprzednim poście, mam nadzieje że nie poczułeś się w jakiś sposób urażony![]()
Lub pobyt w szpitalu
To chociaż oprawy pofoć w tym szpitalu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość