Czy w pobliżu jest jakiś zakład metalowy bądź przejazd kolejowy

lumix26 napisał(a):Dziwne są niektóre oprawy Strady wyglądają jakby rdza ją pokryła klosze OURW jakieś czekoladowe![]()
Czy w pobliżu jest jakiś zakład metalowy bądź przejazd kolejowy
qba napisał(a):W ogóle co to za oprawa, podobna do Pilota? Jest ich tam dość sporo, ale nie widziałem ich świecących. Ogólnie tam jest pełno klasyków i nietypowych rozwiązań. Widziałem stradę z LRFem lub mixem 250, a zaraz obok była usodowiona OURW. Wiem o dwóch LRach na terenie całego FSC, a może jest ich lub było jeszcze więcej. Tego w łyżce nawet kiedyś sfociłem, ale była niewyraźna. LR ten świecił i widywałem go w nocy. Był także drugi LR w OURW, była ona bliżej tylnego wejścia od strony dawnego dworca kolejowego.
famabud napisał(a):qba napisał(a):W ogóle co to za oprawa, podobna do Pilota? Jest ich tam dość sporo, ale nie widziałem ich świecących. Ogólnie tam jest pełno klasyków i nietypowych rozwiązań. Widziałem stradę z LRFem lub mixem 250, a zaraz obok była usodowiona OURW. Wiem o dwóch LRach na terenie całego FSC, a może jest ich lub było jeszcze więcej. Tego w łyżce nawet kiedyś sfociłem, ale była niewyraźna. LR ten świecił i widywałem go w nocy. Był także drugi LR w OURW, była ona bliżej tylnego wejścia od strony dawnego dworca kolejowego.
Ech... Szkoda, że wtedy o tym nie wiedziałem. Mogliśmy tam wspólnie zrobić wypad, tylko kiedy to było...
qba napisał(a):W ogóle co to za oprawa, podobna do Pilota?
Powrót do Oświetlenie innych terenów otwartych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości