W Hurtownii Elektrycznej ''Krak'' w Nałęczowie, ta świetlówka ostatnia sztuka. resztę mają niestety tylko 2700k, a żarówek to tam mają jeszcze matowych.
Nawet z pozoru najdziwaczniejsza, najskromniejsza pasja jest czymś bardzo, ale to bardzo cennym... ;) #lubie_sode
Z Nałęczowa Zniknęły prawie doszczętnie Piły przeźroczyste, są tylko gdzie nie gdzie 40w. Skończyły mi się zapasy 60w. przeźroczystych, więc musiałem zakupić Żarówki GE :
Nawet z pozoru najdziwaczniejsza, najskromniejsza pasja jest czymś bardzo, ale to bardzo cennym... ;) #lubie_sode
Świetlówka 58w. którą dostałem, zdechła, lecz to prezent, dlatego ją sobie zostawiam. : Jak coś ktoś komentnie wstawie naprawdę fajny nabytek , to zależy od was
Pancerna żarówka. Fajna. Ja widziałem taką dawno temu u kogoś w domu. Była wkręcona w drewnianą lampę podłogową z abażurem z frędzelkami, a ja sądziłem, że to jakaś dekoracyjna żarówka.
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM" - ułatwia prace wykonywane w domu - nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku - stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku