Super lampki Jed, będziesz próbował tak uderzyć w LR żeby wprowadzić z powrotem na cycka??
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego. Na tym forum łączymy teorię z praktyką. Nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. ;)
litak1 napisał(a):Super lampki Jed, będziesz próbował tak uderzyć w LR żeby wprowadzić z powrotem na cycka??
Wiesz Kolego, boję się że coś zepsuć, to bardzo rzadka lampka, i bardzo bał bym się ją uszkodzić, bo już kilku uzytkownkom takie cuda się stały że lampka się do końca zniszczyła ,
Nawet z pozoru najdziwaczniejsza, najskromniejsza pasja jest czymś bardzo, ale to bardzo cennym... ;) #lubie_sode
Uderz lampą o poduszkę. Będzie dobrze. Sam tak prostowałem swojego LRa bo oczywiście poczta musiała też mi go uszkodzić Tylko uderz tą stroną lampy która jest przeciwna do tej na którą przeskoczyło mocowanie jarznika.
Precz z przewodami YDYt, oraz podobnymi w instalacjach elektrycznych !
Ja również próbowałem w LRF1000W ale zaprzestałem jak stan zaczął się jeszcze pogarszać
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego. Na tym forum łączymy teorię z praktyką. Nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. ;)
A bo to trzeba cierpliwym być i bardzo precyzyjnie przymierzyć i z odpowiednią siłą uderzyć Ale niestety nie zawsze się udaje - to prawda. Mam taką jedną LRJ-400 której nie mogę naprostować, natomiast z LRem udało się bez żadnego problemu i praktycznie nie ma śladu po tym uszkodzeniu.
Precz z przewodami YDYt, oraz podobnymi w instalacjach elektrycznych !