rtęciówka napisał(a):cieszyn napisał(a):Rtęciówko
Już raz byłem u nich w biurowcu, ale powiedzieli, że nie można fotografować fabryki, ani wewnątrz, ani zewnątrz -tabliczki "zakaz fotografowania" to kwestia czasu. Ale jutro jest niedziela, obfoce wszystko dokładnie
cieszyn napisał(a):Nie wiem, u kogo tam byłeś, ale trzeba się wryć do możliwie najwyższego szefa!!!
Ale głupie gadanie! Co tam mają takiego tajnego i do ukrycia, co stoi na otwartej przestrzeni ?!?!?!?!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Powiedz im, że satelity szpiegowskie mogą im zrobić fotę znaczka pocztowego, gdyby im wypadł z okna i leżał na placu!
Więc ochrona starych lamp przed fotografem, który chce je cyknąć oficjalnie, a nie z ukrycia, to bezdenna kraina głupoty i zacofania
rtęciówka napisał(a):cieszyn napisał(a):Nie wiem, u kogo tam byłeś, ale trzeba się wryć do możliwie najwyższego szefa!!!
Ale głupie gadanie! Co tam mają takiego tajnego i do ukrycia, co stoi na otwartej przestrzeni ?!?!?!?!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Powiedz im, że satelity szpiegowskie mogą im zrobić fotę znaczka pocztowego, gdyby im wypadł z okna i leżał na placu!
Więc ochrona starych lamp przed fotografem, który chce je cyknąć oficjalnie, a nie z ukrycia, to bezdenna kraina głupoty i zacofania
Spróbuje ponegocjować![]()
P.S.
Jak kiedykolwiek zauważycie na pralce "Frani", wirówce, garnku, czymkolwiek! taki symbol, to już wiecie skąd ten przedmiot pochodzi![]()
cieszyn napisał(a):![]()
Czyżbyś reklamował wyroby tej firmy ???
![]()
- za to, że Ci nie pozwolili se obcykać ich oprawy?
cieszyn napisał(a):PS. Zawsze się zastanawiałem, czyją twarz w tym znaku ukrywają:
I dziś to odkryłem !!
- PS. to tylko moja artystyczna wizja![]()
, nie mam zamiaru narażać logo tej firmy na szwank, traktuję to jako żart
![]()
nie mający na celu zaszkodzenie ich firmie.
Jak Neon uzna, że nie powinienem tego tu pokazywać, to to usunę
cieszyn napisał(a):Dobra.
I ta twarz na pomniku też jest taka podzielona i odwrócona???
Powrót do Oświetlenie terenów przemysłowych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości