Ta głowica z oprawami jest opuszczana za pomocą windki elektrycznej...lub korbowej.

- tego się nie dowiemy, dopóki nie cykniesz podstawy tego słupa z bliskaTa głowica z oprawami jest opuszczana za pomocą windki elektrycznej...lub korbowej.
Michal napisał(a):PawełDzieki.
Planuję zrobić fotoreportaż z opuszczania tej głowicy z oprawami na tym 25 metrowym maszcie.Skontaktowałem się z osobą odpowiedzialną za konserwacje tego oświetlenia i dostanę informację kiedy będą wymieniać tam lampy.
cieszyn napisał(a):Michal napisał(a):PawełDzieki.
Planuję zrobić fotoreportaż z opuszczania tej głowicy z oprawami na tym 25 metrowym maszcie.Skontaktowałem się z osobą odpowiedzialną za konserwacje tego oświetlenia i dostanę informację kiedy będą wymieniać tam lampy.
No !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Powinienem tam wtedy być, jako główny korbowy na tym forum
![]()
![]()
Jeśli się okaże, że dasz radę zajrzeć do środka słupa, to zrób mi tysiąc zdjęć, z lampą błyskową i bez, z prawej, z lewej i z każdej innej strony. Może w środku dojrzysz jakiś znak fabryczny tego mechanizmu ???????
PS. A masz w aparacie rejestrację video? Nakręciłbyś choćby skrótami film, jak się to robi i jak ta oprawa idzie w dół![]()
Powrót do Oświetlenie obiektów infrastruktury kolejowej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość