lumix26 napisał(a):Jeżeli jest jak na fotce to źle nie jest myślałem że gorzej będzie z takiej wysokości
Fotki trochę dodają światła, ale źle nie jest.

lumix26 napisał(a):Jeżeli jest jak na fotce to źle nie jest myślałem że gorzej będzie z takiej wysokości
famabud napisał(a):To oświetlenie w ogóle nie powinno zostać odebrane!Foty nocne zacne.
Michal napisał(a):famabud napisał(a):To oświetlenie w ogóle nie powinno zostać odebrane!Foty nocne zacne.
Co do fotek to się zgodzę,natomiast z dlaczego według Ciebie miało by nie zostać odebrane nie rozumiem?? Jeżeli zostało wykonane zgodnie z projektem i sztuką budowlaną to nie ma powodów aby nie miało zostać odebrane.
famabud napisał(a):Michal napisał(a):famabud napisał(a):To oświetlenie w ogóle nie powinno zostać odebrane!Foty nocne zacne.
Co do fotek to się zgodzę,natomiast z dlaczego według Ciebie miało by nie zostać odebrane nie rozumiem?? Jeżeli zostało wykonane zgodnie z projektem i sztuką budowlaną to nie ma powodów aby nie miało zostać odebrane.
Zostało wykonane z projektem (choć jak sam JeD mi mówił że nie wszędzie, bo w jednym miejscu dali za słabe oprawy, mimo, że projekt podawał mocniejsze), ale na pewno nie spełnia określonych norm.
Powrót do Zewnętrzne oprawy diodowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości