Dzisiaj trochę o tej oprawie. Pomimo swojego wieku jest ją stosunkowo łatwo spotkać, w samym Krakowie jest znanych mi kilka miejsc z takimi oprawami.

A na koniec dane z katalogu. Tylko nie wiadomo, czy w to uwierzycie ...

Pozdrawiam
neon44 napisał(a):Właściwie winien Ci jestem dobre piwo tylko nie wiem czy lubisz
neon44 napisał(a):A i jeśli nie polujesz na jakiś egzemplarz to możesz podać gdzie w Krakowie (przy jakich ulicach ) można spotkać ORZ-2
neon44 napisał(a):Czy te zdjęcia pochodzą z Bieszczad, jeśli tak to zdradź miejsca gdzie takie zrobiłeś
rtęciówka napisał(a):Przejeżdżam sobie dzisiaj rano (tj. 13 sierpnia 2007, godzina 8:00) na rowerze przez drogę w Siewierzu. Nagle coś dojrzałem, zaraz za przejazdem kolejowym: Na czyimś domu wisi sobie oprawa ORZ2. Zatrzymałem się, aby się jej dokładniej przyjrzeć. Nie było w niej lampy, -taki klasyk najzwyczajniej się tu marnuje -pomyślałem. Marnuję się, a ja tak chciałbym ją mieć. Teraz jestem u rodziny w Siewierzu w domu przy ul. Zbożowej. Ta ORZ2 jest niedaleko stąd. Zastanawiam się, czy nie iść tam, zadzwonić do drzwi tego domu i spytać, czy nie odstąpiliby mi tej oprawy. Ostatecznie mogę im za nią dać 50zł. może się uda
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości