Spróbuję połączyć równolegle dwa stateczniki 1KW z układem zapłonowym do MH 1000W i zasilić napięciem 400V.Ciekawe czy odpali
Ja bym na jednym stateczniku 1kW do 400V podłączył, powinno odpalić, na 2 x 1kW prąd może być zbyt duży.
Spróbuję połączyć równolegle dwa stateczniki 1KW z układem zapłonowym do MH 1000W i zasilić napięciem 400V.Ciekawe czy odpali
Michal napisał(a):CieszynMoja córka nie umie jeszcze pisać,ale rozpoznaje już oprawy-niestety na razie Malagi i Strady . Myślę,za kilka lat dołączy do nas na forum.
![]()
No, to sie ładnie zaczyna! Malagi rozpoznaje, no pięknie!
Układ zapłonowy i statecznik muszą być zasilane z dwóch faz sieci trójfazowej.Spróbuję połączyć równolegle dwa stateczniki 1KW z układem zapłonowym do MH 1000W i zasilić napięciem 400V.Ciekawe czy odpali![]()
KaszeLStadion ma swoją stację 15kV.Byłem tam nawet w środku,ale nie bylo czasu na focenie.Spróbuję sie umówic w przyszłym tygodniu.
Jakbyś dał te foty, to by była rewelacja
PawełDzięki przekażę pozdrowienia.
Zdjęcie to zrobiłem,aby pokazać wielkość tej oprawy.
qba napisał(a):Kiedyś przejeżdżając pociągiem przez Poznań widziałem te naświetlacze. A jak następnym razem jechałem, to były już tylko gołe konstrukcje.
cieszyn napisał(a):qba napisał(a):Kiedyś przejeżdżając pociągiem przez Poznań widziałem te naświetlacze. A jak następnym razem jechałem, to były już tylko gołe konstrukcje.
pewnie Michał tam szalał z podnośnikiem i oczyścił teren :lol:
Michal napisał(a):Nie to nie jaFirma alpinistyczna demontowała te oprawy.
neon44 napisał(a):Michal napisał(a):Nie to nie jaFirma alpinistyczna demontowała te oprawy.
Czy oni się znają na demontażu opraw
cieszyn napisał(a):neon44 napisał(a):Michal napisał(a):Nie to nie jaFirma alpinistyczna demontowała te oprawy.
Czy oni się znają na demontażu opraw
Chyba znać się nie muszą, byle zdemontowali, nie Michał?
też tak myślęChociaż ten demontaż opraw to nie jest jakaś specjalna filozofia.
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości