ousd napisał(a):Ja nie wiem, czy nie zdjąć w swoim ogrodzie OUR-125, kupić to, dodać TUZa i wkręcić MH100. Chyba, że lepiej TUZa do OUR-125
Ja bym tam dał kwadratówkę, ale ok jak wolisz

ousd napisał(a):Ja nie wiem, czy nie zdjąć w swoim ogrodzie OUR-125, kupić to, dodać TUZa i wkręcić MH100. Chyba, że lepiej TUZa do OUR-125
lumix26 napisał(a):ousd napisał(a):Ja nie wiem, czy nie zdjąć w swoim ogrodzie OUR-125, kupić to, dodać TUZa i wkręcić MH100. Chyba, że lepiej TUZa do OUR-125
Na Twoim miejscu założyłbym TUZ-a oprawa solidna i pewna a tu z tworzywa nie wiadomo jak będzie służyć na lata no i klosz jak będzie się zachowywał od rtęciówki czy szybko zbieleje a może zostanie wypalona to wszystko zależy z jakich materiałów użyto
trojmiejski napisał(a):lumix26 napisał(a):ousd napisał(a):Ja nie wiem, czy nie zdjąć w swoim ogrodzie OUR-125, kupić to, dodać TUZa i wkręcić MH100. Chyba, że lepiej TUZa do OUR-125
Na Twoim miejscu założyłbym TUZ-a oprawa solidna i pewna a tu z tworzywa nie wiadomo jak będzie służyć na lata no i klosz jak będzie się zachowywał od rtęciówki czy szybko zbieleje a może zostanie wypalona to wszystko zależy z jakich materiałów użyto
Zależy jaką ma to optykę. OUR-125 bez klosza może jakoś z tym MH świecić o ile nie jest to duża wysokość, z kloszem to głupotą jest używanie OUR-125 z jakimkolwiek źródłem światła, taka to do ekspozycji w prywatnych muzeach się nadaje.
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości