neon44 napisał(a):ta oprawa to była zupełna pomyłka. Mało praktyczna i w ogóle nigdzie nie wisiała.
wisiała na lotniskach
neon44 napisał(a):ta oprawa to była zupełna pomyłka. Mało praktyczna i w ogóle nigdzie nie wisiała.
Michal napisał(a):Chyba że w wolnej chwili podjedziemy z CDM pod jakiś słup i zawiesimy tą oprawę żeby ją sfocić w terenie.W ogóle to taki eksperyment chodzi mi już od dawna po głowie i dotyczy wszystkich odnowionych klasyków.
Whites86 napisał(a):Michal napisał(a):Chyba że w wolnej chwili podjedziemy z CDM pod jakiś słup i zawiesimy tą oprawę żeby ją sfocić w terenie.W ogóle to taki eksperyment chodzi mi już od dawna po głowie i dotyczy wszystkich odnowionych klasyków.
chciałbym aby kiedyś było możliwe zrealizowanie tego pomysłu z jakąkolwiek odnowioną oprawa
matit1 napisał(a):Whites86 napisał(a):Michal napisał(a):Chyba że w wolnej chwili podjedziemy z CDM pod jakiś słup i zawiesimy tą oprawę żeby ją sfocić w terenie.W ogóle to taki eksperyment chodzi mi już od dawna po głowie i dotyczy wszystkich odnowionych klasyków.
chciałbym aby kiedyś było możliwe zrealizowanie tego pomysłu z jakąkolwiek odnowioną oprawa
Mógłby Michał postawić sobie na podwórku taki słup albo kwiata to można by wtedy wieszać, odpalać i focić do woli.
Michal napisał(a):P.S. Na stronie oprawy24.pl nie ma żadnej informacji o OUR 2400.
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości