Pewnie niedługo cieszyn nam znajdzie jeszcze takie oprawy zamontowane na tzw. "jupiterach" na jakimś starym stadionie!!
cieszyn napisał(a):CDM - to teren Warszawskiego Klubu Sportowego "GWARDIA" a konkretnie Korty tenisowe przy ul. Racławickiej 132 w dzielnicy Mokotów
Załączam mapki, kort w czerwonym kółku, a rampy - na przedłużeniu tych czerwonych strzałek, nad kortami
Więc jest tak: nad kortami są 3 rampy (wskazałem je tymi czerwonymi strzałkami ), każda rampa ma 26 opraw OUR700, z boku stoją 4 kwiaty po 3 oprawy, więc razem mamy: 90 OPRAW
Jeśli świecą wszystkie, to jaka to moc będzie? Mam liczyć 700W razy 90 szt ? To równo 63 kW !!!!
Już widzę, jak licznik się kręci jak zwariowany, chyba co jakiś czas by się wyzerował![]()
![]()
![]()
aleś przywalił!! Coś pięknego!! To teraz poprosimy dokładny adresik i..Michał, lej paliwo, jedziemy!!
No to słowo się rzekło, zwyżka u płota! Chcę Was widziec na fotkach na tych rampach, jak robicie gościom darmowy przegląd oświetlenia - na pewno by się zgodzili, - a ja Was będę focił z dołu (za małą odpłatnością w postaci wyjazdu w koszu na taką rampę świetlną i świetną)
DocBrown napisał(a):Świetne fotki, pięknie się te OUR prezentują, tam musi być jasno jak za dnia, gdy one wszystkie świecą
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości