Watt napisał(a):Ja przez Nowy Sącz przejeżdżałem ze 2 lata temu wracając znad morza i te łyżki wisiały
Znad morza przez Nowy sącz do Łodzi

Watt napisał(a):Ja przez Nowy Sącz przejeżdżałem ze 2 lata temu wracając znad morza i te łyżki wisiały
jacekn napisał(a):Ja też mam takiego elcara łychę z z kloszem a po nowosądecku ponton z brzuchem być może go wystawie na allegro oprawa naprawdę solidna i szczelna a najważniejsze że te klosze nie odbarwiały się moja oprawa jest w stanie bdb
U nas na wschodzie jest jeszcze kilka unikatów w miarę możliwości będę dodawał fotki
jacekn napisał(a):Ja też mam takiego elcara łychę z z kloszem a po nowosądecku ponton z brzuchem być może go wystawie na allegro oprawa naprawdę solidna i szczelna a najważniejsze że te klosze nie odbarwiały się moja oprawa jest w stanie bdb
U nas na wschodzie jest jeszcze kilka unikatów w miarę możliwości będę dodawał fotki
Michal napisał(a):jacekn napisał(a):Ja też mam takiego elcara łychę z z kloszem a po nowosądecku ponton z brzuchem być może go wystawie na allegro oprawa naprawdę solidna i szczelna a najważniejsze że te klosze nie odbarwiały się moja oprawa jest w stanie bdb
Witaj Jacek na forum. Tak dla informacji - to właśnie dzięki Jackowi zdobyłem tą oprawę i kilka innych bardzo cennych eksponatów które pokażę niebawem.Przywiozłem z Nowego Sącza dwie takie łyżki jedna trafiła do mnie do kolekcji,a jak ktoś by był chętny,to Jacek drugą posiada na sprzedaż.
jacekn napisał(a):Myślę za 200 zł będę mógł odsprzedać tą łyżeczkę
XXXJeDXXXX napisał(a):jacekn napisał(a):Myślę za 200 zł będę mógł odsprzedać tą łyżeczkę
Skąd taka cena ?
lumix26 napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):jacekn napisał(a):Myślę za 200 zł będę mógł odsprzedać tą łyżeczkę
Skąd taka cena ?
Ależ żeś wytrzasnął tą cenę
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości