ousd napisał(a):Jak fajnie zamknęli osprzęt na ostatniej fotce![]()
Polak potrafi

ousd napisał(a):Jak fajnie zamknęli osprzęt na ostatniej fotce![]()
ropal napisał(a):Ta strada i to rozwiązanie przetrwa nie jedną własnie montowaną malagę:) apropos gadki na temat szczelności klosza w nowszych stradach- ostatnio kąpiąc moją nową stradę ze złomowiska napełniłem ją wodą, zamknąłem klosz i przechyliłem. Jaki był efekt? Z komory lampowej spokojnie można zrobić akwarium, nawet kropelka nie wyciekła.
Falcon napisał(a):ropal napisał(a):Ta strada i to rozwiązanie przetrwa nie jedną własnie montowaną malagę:) apropos gadki na temat szczelności klosza w nowszych stradach- ostatnio kąpiąc moją nową stradę ze złomowiska napełniłem ją wodą, zamknąłem klosz i przechyliłem. Jaki był efekt? Z komory lampowej spokojnie można zrobić akwarium, nawet kropelka nie wyciekła.
To jak z zegarkiem "wodoszczelnym": jak włożysz do wody to napełni się wodą, ale żeby wodę usunąć trzeba już zegarek otworzyć, inaczej woda będzie w nim cały czas
qba napisał(a):Czy w tej paskudzie na ostatnim zdjęciu jest żarówka? Kwiatek ładny.
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości