Trzeba podjechać i te rury powymieniać...Whites86 napisał(a):swieci sie tam tylko jedna rura, ciekawe jak dlugo jeszcze wytrzyma
Trzeba podjechać i te rury powymieniać...Whites86 napisał(a):swieci sie tam tylko jedna rura, ciekawe jak dlugo jeszcze wytrzyma
Nie zrozumiałeś mnie.. Działały bardzo długo, a ostatni raz, gdy przejeżdżałem tamtędy( 2 mies. temu), jeszcze świeciły obie oprawy, zdaje się,że w jednej dwie, a w drugiej jedna rura.Whites86 napisał(a):szybko te rury wysiadly... po 2 miesiacach ?
CDM napisał(a):Nie zrozumiałeś mnie.. Działały bardzo długo, a ostatni raz, gdy przejeżdżałem tamtędy( 2 mies. temu), jeszcze świeciły obie oprawy, zdaje się,że w jednej dwie, a w drugiej jedna rura.Whites86 napisał(a):szybko te rury wysiadly... po 2 miesiacach ?
No, jeszcze ich trochę mamWhites86 napisał(a):CDM napisał(a):Nie zrozumiałeś mnie.. Działały bardzo długo, a ostatni raz, gdy przejeżdżałem tamtędy( 2 mies. temu), jeszcze świeciły obie oprawy, zdaje się,że w jednej dwie, a w drugiej jedna rura.Whites86 napisał(a):szybko te rury wysiadly... po 2 miesiacach ?
aateraz ok
mam nadzieje ze jak bedziecie je naprawiac to wstawicie tam T12
[/quote]CDM napisał(a):No, jeszcze ich trochę mamWhites86 napisał(a):aateraz ok
mam nadzieje ze jak bedziecie je naprawiac to wstawicie tam T12
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości