Michal napisał(a):na wydziale tzw.krótkich serii()
Michal napisał(a):Na pocieszenie cyknąłem trochę fotek z lini produkcyjnej Strady,Jutro postaram się je dostarczyć na forum
Michal napisał(a):Wrociłem dzisiaj z Elgo trochę rozczarowany.Nie udało mi się zdobyć żadnych materiałów dotyczących tej oprawyPo przejęciu Elgo przez Briluxa zrobili totalne czystki w archiwach i magazynach.Dowiedziałem się od "starych"pracowników,że ta oprawa była produkowana w wersji OUS 250 w latach 1983-1985 na wydziale tzw.krótkich serii(
)Na pocieszenie cyknąłem trochę fotek z lini produkcyjnej Strady,Jutro postaram się je dostarczyć na forum
neon44 napisał(a):Michal napisał(a):Wrociłem dzisiaj z Elgo trochę rozczarowany.Nie udało mi się zdobyć żadnych materiałów dotyczących tej oprawyPo przejęciu Elgo przez Briluxa zrobili totalne czystki w archiwach i magazynach.Dowiedziałem się od "starych"pracowników,że ta oprawa była produkowana w wersji OUS 250 w latach 1983-1985 na wydziale tzw.krótkich serii(
)Na pocieszenie cyknąłem trochę fotek z lini produkcyjnej Strady,Jutro postaram się je dostarczyć na forum
Jak mogli to zrobić czyżby nie wiedzieli o oprawy.info![]()
![]()
przez Paweł 29 marca 2008, 22:05
Kolejna krótka seria (Warszawa, Śródmieście Południowe, ul. Mokotowska w pobliżu placu Zbawiciela)
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości