neon44 napisał(a):![]()
Drogi Pawle prosimy o fotki
Niestety z tym będzie problem...

neon44 napisał(a):![]()
qba napisał(a):Ciekawe czy te LRJ w kwadratówkach miały bańkę eliptyczną czy tubularną. Ja też wypatrywałem na terenach kolejowych kwadratówek z niebieskimi kloszami, ale żadnej nie było. Kilka miało dość ciemny klosz, ale musiał byc tak brudny.
Paweł napisał(a):neon44 napisał(a):![]()
Niestety z tym będzie problem...To najbardziej zatłoczony most tranzytowy i ciężko się na niego dostać a ja mam do niego daleko...
Kwadratówki zapewne za kilka lat znikną z niego bo jest planowane jest jego poszerzenie wraz z przystosowaniem trasy do drogi ekspresowej.
Paweł napisał(a):W Warszawie na moście gen.S.Grota-Roweckiego są kwadratówki w wersji na 2 x WLS które umieszczone są równolegle obok siebie a oprawa jest nieco szersza niż w wersji standardowej. Niestety nie jest to wykorzystane bo w oprawach wkręcona jest jedna lampa...
mirek napisał(a):Paweł napisał(a):neon44 napisał(a):![]()
Niestety z tym będzie problem...To najbardziej zatłoczony most tranzytowy i ciężko się na niego dostać a ja mam do niego daleko...
Kwadratówki zapewne za kilka lat znikną z niego bo jest planowane jest jego poszerzenie wraz z przystosowaniem trasy do drogi ekspresowej.
Aby sfotografować taki ewenement jak opisane oprawy warto się pofatygować. A nie da się na ten most wejść pieszo
Ja aby zrobić zdjęcie kwiata 6*OUR1000 jechałem na drugi koniec miasta. Więc Paweł, zachęcam do ekspedycji z aparatem
adas napisał(a):Paweł napisał(a):W Warszawie na moście gen.S.Grota-Roweckiego są kwadratówki w wersji na 2 x WLS które umieszczone są równolegle obok siebie a oprawa jest nieco szersza niż w wersji standardowej. Niestety nie jest to wykorzystane bo w oprawach wkręcona jest jedna lampa...
Gdy pisałem o tym na poprzednim forum to mi nie wierzyłeś...![]()
Paweł napisał(a):Postaram się dam dostać choć konkretnej daty nie mogę podać ale obiecuję że kiedyś zrobię fotkiPieszo się da ale przejście tym mostem to nie jest przyjemność i jest bardzo wąsko oraz trzeba omijać słupy które stoją niemal po środku przyjścia
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości