amisiek napisał(a):Nie wstawiaj fotek z Google Street View, jeśli nie musisz. Przyjęliśmy zasadę, że fotki a GSV wstawiamy rzadko: tylko wtedy, gdy jest to niezbędne.
oskard napisał(a):Wiem, czytałem przed chwilą - dlatego nieco żartobliwie użyłem określenia "nowy/reaktywowany". Nie zmienia to jednak faktu, że jeśli w jakiś sposób, nawet nieznacznie, wzbogacił forum (choćby tylko jedną informacją), to nie można stosować bezwzględnego ostracyzmu tylko za to, że gdzie indziej mocno przesadzał - "bo tak, dla zasady". Inni użytkownicy, jak i ja sam, dawaliśmy nieraz po kilka serii zrzutów z GSV i nikt nie zwracał uwagi, tylko komentowano ich treść. Myślę, że jeśli zrzut jest wykonany przyzwoicie, bez przesunięć i rozmazań, to można go użyć do zobrazowania treści, którą ma się do przekazania.
A każdy, nawet natarczywy i nieobeznany z zasadami forum, jeśli tylko napisze/zamieści coś nieodbiegającego od tematu, powinien być tolerowany - każdy kiedyś mniej lub bardziej infantylnie się zachowywał. Musimy mieć więcej cierpliwości (choć akurat w tym przypadku może to niejednego przerosnąć...) i wdrożyć nowego kolegę w nasze reguły, żeby zrozumiał, które z jego zachowań są dla niektórych denerwujące, irytujące, żeby nie napisać dosadniej![]()
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość