[A 20] ORZ-1

Dyskusje na temat opraw oświetleniowych, które wykorzystują żarowe i wyładowcze źródła światła.

Re: ORZ-1

Postprzez cieszyn » 1 listopada 2008, 20:05

Edziu - bardzo mnie ucieszyły te fotki Królowej OerZetki Pierwszej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pokażesz nam też pozostałe 4 sztuki z Gdańska ????
Pzdr/
Staszek
cieszyn

Zdjęcia: 9

Postprzez neon44 » 1 listopada 2008, 20:11

Edziu świetne ujęcia :D :D :D
Fanatyk opraw ulicznych

Zrobiłem już 5564 zdjęcia opraw oświetleniowych
neon44
Site Admin

Zdjęcia: 62

Postprzez DocBrown » 1 listopada 2008, 20:17

Mało brakowało, a ja też bym dziś sfocił taką oprawę, niestety za późno ją zauważyłem :cry:
DocBrown

Postprzez cieszyn » 1 listopada 2008, 20:55

DocBrown napisał(a):Mało brakowało, a ja też bym dziś sfocił taką oprawę, niestety za późno ją zauważyłem :cry:

No to wiesz, teraz Ci juz nie odpuścimy - musisz tam wrócić i wiesz co masz zrobić ;)
Pzdr/
Staszek
cieszyn

Postprzez DocBrown » 1 listopada 2008, 21:03

Z wielką chęciąm wrócę tam i sfocę, ale jest mały problem :(
Nie wiem, co to za ulica i jak tam dojechać, nie znam jeszcze zbyt dobrze Poznania :(
DocBrown

Postprzez DocBrown » 1 listopada 2008, 21:11

Na pewno kiedyś ją sfocę, pogadam z ojcem, zapytam, przez jakie ulice przejeżdżaliśmy, tak więc na pewno ją odnajdę i zrobię jej zdjęcie, więc nie smuć się Staszek :D
DocBrown

Postprzez DocBrown » 1 listopada 2008, 21:16

cieszyn napisał(a)::) :D :)

Zdecydowanie lepiej :mrgreen:
DocBrown

Postprzez Edziu » 2 listopada 2008, 08:22

przez cieszyn 1 listopada 2008, 20:05

Edziu - bardzo mnie ucieszyły te fotki Królowej OerZetki Pierwszej

Ja również się ucieszyłem bo nie było mnie tam od dwóch lat a dzielnica była oststnio dość remontowana na styl retro,łącznie z elewacjami niektórych kamienic, (na jednej fotce jest pastorał, przedtem były OUR125 na słupach linii napowietrznej), i obawiałem się że ORZki znikną, a tu radość, jedna jeszcze świeciła o 8 rano, ale jak poleciałem po aparat to zgasła, fotek pozostałych nie mam, ale byście się trochę rozczarowali bo nie wyglądają tak ładnie, brak źródeł światła, na jednej brak komory lampowej
W poszukiwaniu miejsc gdzie występowały bądź występują duże kwiaty opraw oświetleniowych...
Edziu

Zdjęcia: 497

Postprzez cieszyn » 2 listopada 2008, 16:18

Edziu napisał(a):
przez cieszyn 1 listopada 2008, 20:05

Edziu - bardzo mnie ucieszyły te fotki Królowej OerZetki Pierwszej

Ja również się ucieszyłem bo nie było mnie tam od dwóch lat a dzielnica była oststnio dość remontowana na styl retro,łącznie z elewacjami niektórych kamienic, (na jednej fotce jest pastorał, przedtem były OUR125 na słupach linii napowietrznej), i obawiałem się że ORZki znikną, a tu radość, jedna jeszcze świeciła o 8 rano, ale jak poleciałem po aparat to zgasła, fotek pozostałych nie mam, ale byście się trochę rozczarowali bo nie wyglądają tak ładnie, brak źródeł światła, na jednej brak komory lampowej

\
\
ORZ1 jest warta każdych zdjęć, więc jak dasz radę, to sfoć i pokaż to co tam jeszcze z nich zostało :roll:
Pzdr/
Staszek
cieszyn

Postprzez mateusz » 15 listopada 2008, 20:46

Wczoraj ORZ1 ,na którą tak polowałem (ta przed moim blokiem .na opuszczonym słupie) zniknęła..... :? :cry: Nie wiem ,czy ją zdemontowali ,bo został goły słup z izolatorami ,nieczynny. Byłem w tym czasie w szkole. Gdybym był w domu ,to jak by ją demontowali to pewnie by mi ją dali a tak............ :cry: Już nigdy nie będę miał ORZ1.............
Pozdrawiam ,
mateusz

Zdjęcia: 544

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze