(jak dla mnie)
cieszyn napisał(a):Co do właściwie jest? Dzwig jakiś?
rtęciówka napisał(a):cieszyn napisał(a):Co do właściwie jest? Dzwig jakiś?
Z tego co widzę, to na szczycie tego masztu jest zamontowana chyba syrena alarmowa, ostrzegająca o pożarze
Też nie bardzo wiem co to jestcieszyn napisał(a):rtęciówka napisał(a):cieszyn napisał(a):Co do właściwie jest? Dzwig jakiś?
Z tego co widzę, to na szczycie tego masztu jest zamontowana chyba syrena alarmowa, ostrzegająca o pożarze
Syrena to chyba tylko przy okazji, ale główne przeznaczenie tego masztu jest mi nadal nieznane.
Z tego,że ma tam na samej górze ten wysięgnik z dwoma kółkami, można coś wnioskować o dźwigu, czy cóś![]()
![]()
CDM napisał(a):Też nie bardzo wiem co to jestcieszyn napisał(a):rtęciówka napisał(a):Z tego co widzę, to na szczycie tego masztu jest zamontowana chyba syrena alarmowa, ostrzegająca o pożarze
Syrena to chyba tylko przy okazji, ale główne przeznaczenie tego masztu jest mi nadal nieznane.
Z tego,że ma tam na samej górze ten wysięgnik z dwoma kółkami, można coś wnioskować o dźwigu, czy cóś![]()
![]()
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości