lukasz napisał(a):jestem z Tworkowa to miejscowosc odalona 13km od Raciborza kilometr od raciborza jest firma Trapp produkujaca stylowe latarnie na zrodło WLS-70w mam taka na podwórku jutro ja sfocę to wam pokaze
lukasz napisał(a):a dzis przesyłam zdjecia indaluxa IWA C:\Documents and Settings\Katarzyna\Ustawienia lokalne\Temp\WPDNSE\Zdjęcia\Zdjęcie0059.jpgC:\Documents and Settings\Katarzyna\Ustawienia lokalne\Temp\WPDNSE\Zdjęcia\Zdjęcie0060.jpgC:\Documents and Settings\Katarzyna\Ustawienia lokalne\Temp\WPDNSE\Zdjęcia\Zdjęcie0061.jpgC:\Documents and Settings\Katarzyna\Ustawienia lokalne\Temp\WPDNSE\Zdjęcia\Zdjęcie0062.jpgC:\Documents and Settings\Katarzyna\Ustawienia lokalne\Temp\WPDNSE\Zdjęcia\Zdjęcie0063.jpgC:\Documents and Settings\Katarzyna\Ustawienia lokalne\Temp\WPDNSE\Zdjęcia\Zdjęcie0064.jpgC:\Documents and Settings\Katarzyna\Ustawienia lokalne\Temp\WPDNSE\Zdjęcia\Zdjęcie0065.jpgC:\Documents and Settings\Katarzyna\Ustawienia lokalne\Temp\WPDNSE\Zdjęcia\Zdjęcie0066.jpgC:\Documents and Settings\Katarzyna\Ustawienia lokalne\Temp\WPDNSE\Zdjęcia\Zdjęcie0067.jpg
lukasz napisał(a):mam problem zdaniem fotek nigdzie nie pisze dodaj zdjęcie
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości