Edziu napisał(a):Pewnie że bym wziął jakby tam były, ale pozostały chyba na tej części na słupie, muszę stwierdzić że ta oprawa jest niezwykle lekka, i nie dziwię się że rozlatują się od wiatru, ciekawe czy tą komorę tak daleko zawiało od słupa? Szkoda że to takie badziewie, bo jeżeli był by to klasyk wziął bym pod pachę .
swietlik napisał(a):Edziu Malaga sama nigdy się w ten sposób nie rozpadnie. Wygląda mi to na wandalizm...
PS Odbłyśnika nie zabrałeś![]()
Whites86 napisał(a):swietlik napisał(a):Edziu Malaga sama nigdy się w ten sposób nie rozpadnie. Wygląda mi to na wandalizm...
PS Odbłyśnika nie zabrałeś![]()
świetlik widzialem juz kilkanascie razy jak malaga włąsnie w taki sposób się rozpadla wiec to raczej niejest wandalizm tylko bycmoze jakas wada konstrukcyjna
Bartek Twoje fotki mają za duzy rozmiar, proszę zmiejsz je do regulaminowego rozmiaru 100Kb
Jeżeli Edziu użył określenia '"badziewie"to mógłby to chociaż uzasadnić dlaczego tak uważa jak i inni,którzy piszą w ten sposób.
Whites86 napisał(a):no wiesz Michał ja tylko wyrazilem swoją opinie odnosnie tego co widzialema widzialem ten sam przypadek malagi na slupie w ktory napewno nieudezyl zaden samochód bo słup stal w takim miejscu ze niemoglby tam wjechać (przed słupem był bardzo głęboki rów) , nawet jesli by wjechal to byly by na nim slady udezenia (a byl to nowy stalowy słup)
dlaczego sie rozpadła ? niemam pojecia dlatego wywnioskowalem ze mogla byc to jakas wada, tymbardziej ze takich przypadków bylo dosc duzo, niedlugo pokarze fotke malagi zamontowanej na elewacji budnku gdzie juz widac dosc duzą szczeline miedzy komorą lampową a osprzętu (w miejscu łączena) wyglada to tak jak by miala niedlugo spaść, w przypadku fotek edzia napewno byla to wina udeżenia, mysle ze emocje sa tu zbedne
w sumie to chcialbym poznac dokladnie jej konstrukcje dlaczego w taki sposob się rozpada
A cóż to jest Photosmart
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości