Cóż, zawsze coś panom zaproponować trzeba

O rozbiórce dowiedziałem się niemal dzień wcześniej, gdy przejeżdżając zobaczyłem, że budynek jest już pozbawiony dachu. Dlatego udałem się do panów robotników, zdobywając coś w rodzaju monopolu na oprawy

Jak będą kolejne, będę brał i z przyjemnością zdobywał kolejne umiejętności jazdy rowerem - może podwyższę poprzeczkę i zacznę wozić po 2 oprawy po bokach - jak sakwy

A ze dużo miejsca nie mam, pewnie będę ogłaszał akcję ograniczania zbiorów w dziale giełda - by uratować oprawy

Zwróćcie uwagę, jak ostrożnie tą ścianę z oprawą kładli - specjalnie po to, by oprawa się nie znisczyła

(mimo starań osunęła się ok. 1m w dół, ale nawet żarówka się nie zbiła, choć żarnik lata w środku

). Podobnie sprawa miała się z OURW 2250 - zdjęcia i filmik może jeszcze dziś zamieszczę w odpowiednim dziale.
Whites, sam się zastanawiam, jakiej mocy to żarówka. Nie dostrzegłem na niej żadnych oznaczeń. Nadaje się wyłącznie do wyrzucenia.
Podczas jazdy rowerem z tą oprawą jeden z rowerzystów mnie wyprzedził i pytał, czy ja na wojnę się wybieram... Może z daleka to wyglądało jak kałach w poprzek roweru...