trojmiejski napisał(a):Warszawa Śródmieście WKD, o ile na stacji Ochota Francja-elegancja z Metisami MH o tyle tutaj Malagi z dobitymi kloszami:
http://ogk.cal.pl/details.php?image_id= ... m08gpp14i6
Poza tym czy temat o Malagach nie powinien trafić do działu o oprawach klasycznych? Bądź co bądź ich produkcja się zakończyła.
ousd napisał(a):Ja czekam aż przed moim domem zdechnie sodówka w Maladze i wtedy kupie MH E27 i spytam monterów czy mogą go wkręcić
elektro4401 napisał(a):ousd napisał(a):Ja czekam aż przed moim domem zdechnie sodówka w Maladze i wtedy kupie MH E27 i spytam monterów czy mogą go wkręcić
Ja czekałem 4 lata i sie doczekałem az zdechnie sodówka w Maladze przed moim domem.Ale wtedy kiedy przyjechali monterzy to mnie w domu niebyło a miałem przygotowne MH VENTURE 150W
i wkrecili sodówke i nadal mam sode przed domem
Whites86 napisał(a):elektro4401 napisał(a):ousd napisał(a):Ja czekam aż przed moim domem zdechnie sodówka w Maladze i wtedy kupie MH E27 i spytam monterów czy mogą go wkręcić
Ja czekałem 4 lata i sie doczekałem az zdechnie sodówka w Maladze przed moim domem.Ale wtedy kiedy przyjechali monterzy to mnie w domu niebyło a miałem przygotowne MH VENTURE 150W
i wkrecili sodówke i nadal mam sode przed domem
no to teraz trzeba czekac kolejne 4 lata
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości