Edziu napisał(a):OUSF rządzi, ale wydaje mi się sadząc po słupie że był montowany np. w latach 70. A ta blacha na tym słupie obok co tomoze karmnik dla ptaków
![]()
![]()
Edziu,to temat o OUKS

Edziu napisał(a):OUSF rządzi, ale wydaje mi się sadząc po słupie że był montowany np. w latach 70. A ta blacha na tym słupie obok co tomoze karmnik dla ptaków
![]()
![]()
oskard napisał(a):To zardzewiałe pudło na słupie WZ :?: Mnie się wydaje (pisałem już gdzieś o tym zdjęciu) że to słynna, i rzadko spotykana OZSK, ale patrząc na foty i projekt z katalogu, na wątku o niej, to ta wydaje się ciut za szeroka, ale może to OZSK na większą moc? W końcu ona miała dwie wersje, tylko ni ma szczegółowych zdjęć na wątku o niej:/ i trudno coś pewnego o niej powiedzieć
zdjęć tam dokładnych nie ma, ale jest karta katalogowa czy tez szkic czy jak to nazwać, więc można sobie ją dość dobrze wyobrazićoskard napisał(a):No właśnie Cieszyn, to jest wątek o którym mówię, ale tam nie ma jej dokładnych zdjęćJedno przedstawia jej szczątki, a drugie - whitesa - nie wiem dlaczego u mnie nie działa
Jedyne z czego można skorzystać to ten projekt z mesko
![]()
oskard napisał(a):...łał
świetne foto
Gdzie to dokładnie jest? Od Puławskiej, czy Bokserskiej gdzieś? I czy można tam podejść bliżej niej, czy ją ogrodzili?
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość