lumix26 napisał(a):To jest na 100% przeróbka jaki miałby sens wprowadzać taką oprawę z 1 lampą do produkcji skoro były OURW250 czy 400
qba napisał(a):Tylko ta co ja wrzuciłem nie jest przerobiona na 1 lampę, bo ma na dole miejsce na jeszcze jedną. Na jej drugim zdjęciu jest wyraźnie większa od OURW.
Whites86 napisał(a):nadal nie widze na tej fotce żeby była wieksza, pozatym w gdansku bardzo często przerabiano OURW tak ze dawali oprawke w inno miejsce, miałem okazje widywać takie bez kloszy, odblysnik zostawal z 2 dziurami po oprawkach, sa to na 1001% OURW 2250
lumix26 napisał(a):Whites86 napisał(a):nadal nie widze na tej fotce żeby była wieksza, pozatym w gdansku bardzo często przerabiano OURW tak ze dawali oprawke w inno miejsce, miałem okazje widywać takie bez kloszy, odblysnik zostawal z 2 dziurami po oprawkach, sa to na 1001% OURW 2250
A po takiej przeróbce jak świeciło mniej więcej porównywalnie do OURW250 czy gorzej
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości