DocBrown napisał(a):Rtęciowego Traffica to i ja widziałem, było to na stacji Shell w Poznaniu w okolicy Politechniki, zaś rtęciowej malagi ani razu nie widziałem, ale wiem, że istnieje taka wersja.
w ilawie jest troche rtęciowych malag

DocBrown napisał(a):Rtęciowego Traffica to i ja widziałem, było to na stacji Shell w Poznaniu w okolicy Politechniki, zaś rtęciowej malagi ani razu nie widziałem, ale wiem, że istnieje taka wersja.
przez qba 9 kwietnia 2009, 22:08
Ja ani 203 ani 204 z LRFem nie widziałem
neon44 napisał(a):204-ki to bardzo udane oprawy. Nie wiem dlaczego je demontują
kiedyś fociłem taką nocą, w KarpaczuDocBrown napisał(a):Rtęciowego Traffica to i ja widziałem, było to na stacji Shell w Poznaniu w okolicy Politechniki, zaś rtęciowej malagi ani razu nie widziałem, ale wiem, że istnieje taka wersja.
CDM napisał(a):204-ki na LRFa występują takze w Poznaniu, nie wiem, czy Michałczasem ich nie focił, z tym,że wtedy to już nie jest SGS, a SGH
Michal napisał(a):CDM napisał(a):204-ki na LRFa występują takze w Poznaniu, nie wiem, czy Michałczasem ich nie focił, z tym,że wtedy to już nie jest SGS, a SGH
Oprawy HGS 204/250 do lamp rtęciowych występują na kwiatach na stacjach szybkiego tramwaju.
Jest tu, w pierwszej serii zdjęć, jako ostatnia viewtopic.php?f=36&t=1329&st=0&sk=t&sd=a Jest też za chwilę powtórzona w dzieńWhites86 napisał(a):Michal napisał(a):CDM napisał(a):204-ki na LRFa występują takze w Poznaniu, nie wiem, czy Michałczasem ich nie focił, z tym,że wtedy to już nie jest SGS, a SGH
Oprawy HGS 204/250 do lamp rtęciowych występują na kwiatach na stacjach szybkiego tramwaju.
mozna prosic o fotki ?
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości