Nie, bo nie robiłem mu zdjęć, zresztą został zdjęty zanim trafiłem na forum.
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM" - ułatwia prace wykonywane w domu - nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku - stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku
Poznań, park Wilsona. Dziwne oprawy występujące jako parkowe oraz wysokie. Nigdzie indziej takich nie widziałem. W tych oprawach chyba świecą mixy.
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM" - ułatwia prace wykonywane w domu - nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku - stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku
W 2006 r widziałem je, jak świecą i prawdopodobnie są tam w tych grzybach umieszczone mixy.
Natomiast wg mnie, najbardziej pasuje tam świetlówka kołowa Chyba, że kilka mixów, bo przez te szyby, to chyba zbyt wiele światła nie wychodzi... Ale trzeba przyznać, że ładne ufo.
Kolekcjoner i poszukiwacz starych opraw i źródeł światła
tam jest po kilka mixów, przynajmniej w tych dużych, ale nie wiem dokładnie ile.