neon44 napisał(a):Mirek wskazywał natomiast na to że owe oprawy można spotkać na trasie pomiędzy Olszanicą, Wańkową a Ropienką na Podkarpaciu. Byłbym tam już dawno gdyby była tam jakaś porządna droga
mirek napisał(a):Oprawę, gdyż jest tam jedna (przynajmniej była). Droga faktycznie nie jest porządna ale ja przejeżdżałem tam samochodem 2-3 razy, więc nie wiem w czym problem.
mirek napisał(a):Zwidzając Podkarpacie spotkałem się jeszcze z taką, ale niestety nie zapamiętałem gdzie dokładnie to było.
mirek napisał(a):Jeśli chodzi o Kraków to znam dwa miejsca z tymi oprawami. Jedno to jakieś krzaki koło stadionu Wisły, są tam dwa opuszczone słupy z ORZ 3. Drugiego miejsca nie zdradzę gdyż poluję na wiszące tam oprawy.
OURW napisał(a):Jest jeszcze kilka sztuk przy ul. Żegiestowskiej na terenie jakichś warsztatów. W każdym razie wczoraj jeszcze były. Nie wiem czy świecą, bo np. te przy ELWRO nie.
KaszeL napisał(a):Mirku, nie bądź taki i zeskanuj cały ten katalog. Miejsce dla niego się znajdzie.
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości