DocBrown napisał(a):Ad PS. NeverW życiu Audi nie zamieniłbym na BMW
Znów sie musze powtorzyć

Koniec OT.
DocBrown napisał(a):Ad PS. NeverW życiu Audi nie zamieniłbym na BMW
arw napisał(a):DocBrown napisał(a):Ad PS. NeverW życiu Audi nie zamieniłbym na BMW
Znów sie musze powtorzyćPiszesz tak, bo nie jezdziłes. Przejedz sie 530d, tylko ostrzegam - grozi bezsennością i jedynym lekarstwem na to jest zakup
Koniec OT.
DocBrown napisał(a):Wizualnie średnie, pozatym brak ocynku dyskwalifikuje je u mnie, pozatym o ile sie nie myle, to ustrojstwo ma napęd na tył, a ja uznaje tylko napęd na przód
arw napisał(a):DocBrown napisał(a):Wizualnie średnie, pozatym brak ocynku dyskwalifikuje je u mnie, pozatym o ile sie nie myle, to ustrojstwo ma napęd na tył, a ja uznaje tylko napęd na przód
A niby czemu na przód? Sprobuj pojezdzić z 200KM silnikiem z napędem FWD. Depniesz na max i stwierdzisz, ze auto za bardzo nie chce skrecać. Ale fakt, Odi 80 nie wywyższa mocą, więc tego problemu tam nie ma.
Kto Ci takich głupot nagadał, że bmw nie ma ocynku? Nie ma 100% ocynku, co nie znaczy, ze go tam nie ma. Bodajże cześć dachu nie ma, czyli elementy najmniej narazone na obicia.
Powrót do Świetlówki liniowe i kompaktowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość