Tak, to wystarczyłaby oprawa na dwie różne lampy, a oprawę taką, jak OURW 2250 lub OUR2x250 myślę, że dałoby się przygotować do stosowania lampy sodowej i rtęciowej. Jedyne utrudnienie, to zmieszczenie się zapłonnika do lampy sodowej i znalezienie statecznika sodowego dającego się zamontować w tej oprawie. Czy w tym PDF jest informacja, czy bańka jest przezroczysta, czy z luminoforem? Jeżeli przezroczysta, to potrzebna będzie oprawa na dwie lampy z szczelnym kloszem i przed założeniem rtęciówki rozbić ją lub wyciągnąć luminofor domowymi sposobami, które już pojawiały się na forum, skoro LR jest prawie nie do zdobycia. Sodówka też musi być przezroczysta.
Nie pamiętam, czy już to kiedyś wspominałem, kiedyś byłem na pływalni w Trutnovie (Czechy), to na suficie hali były założone w kilku punktach po dwie oprawy obok siebie, w jednej lampa sodowa, a w drugiej metalohalogenkowa tak na oko 4000K lub 5000K (już nie pamiętam, bo to było 5 lat temu), obie lampy tubularne przezroczyste. Światło z takiego połączenia było moim zdaniem bardzo dobre. Mając oprawę taką, jak OUS-2x400 nie trzeba nic przerabiać, żeby zrealizować ten sam pomysł, co na wspomnianym basenie.