Czy może mi ktoś powiedzieć co świeci w tej oprawie

Tu link do zdjęcia:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/943 ... a6b6c.html
lgboguszewski napisał(a):Wszystkie są na świetlówki 2x36, ale we wszystkich świeci tylko jedna, a te krótsze są na świetlówkę liniową 20w+ U-ksztautna 58w i w większości świeci tylko U-ksztautna, widziałem tylko jedną gdzie świeciła 20w zamiast 58w. Nigdzie nie widziałem ażeby świeciły obie naraz
leon0785 napisał(a):lgboguszewski napisał(a):Wszystkie są na świetlówki 2x36, ale we wszystkich świeci tylko jedna, a te krótsze są na świetlówkę liniową 20w+ U-ksztautna 58w i w większości świeci tylko U-ksztautna, widziałem tylko jedną gdzie świeciła 20w zamiast 58w. Nigdzie nie widziałem ażeby świeciły obie naraz
Prosze bardzo i w Niemczech można stosować świetlówki do oświetlania ulic a u nas tylko soda i soda żadnej alternatywy bo MH to narazie jest zbyt drogie żeby można było mówić o masowym stosowaniu.
Michal napisał(a):Też jestem jak najbardziej za świetlówką w oświetleniu ulic.Lampy MH to moim zdaniem rozrzutność jak na nasze realia,rozumiem w iluminacji budynków,parków czy starówek miejskich to tak,ale na zwykłe ulice czy osiedla mieszkaniowe to marnowanie pieniędzy.
P.S lgboguszewskiświetna galeria.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości