famabud napisał(a):Próbne odpalenie musi odbyć się na kijach, jest ryzyko, że coś jest skaszanione i będzie szkoda rur T12.Należy dodać, że to ja sprezentowałem Artiemu te kije.
![]()
Moje foty ukażą się niebawem.
Za co Ci BARDZO DZIĘKUJĘ

famabud napisał(a):Próbne odpalenie musi odbyć się na kijach, jest ryzyko, że coś jest skaszanione i będzie szkoda rur T12.Należy dodać, że to ja sprezentowałem Artiemu te kije.
![]()
Arti666 napisał(a):famabud napisał(a):Próbne odpalenie musi odbyć się na kijach, jest ryzyko, że coś jest skaszanione i będzie szkoda rur T12.Należy dodać, że to ja sprezentowałem Artiemu te kije.
![]()
Za co Ci BARDZO DZIĘKUJĘMusimy to koniecznie odpalić
A jaki syf jest w puszce rozdzielczej i jak przewód wystaje w moim pomieszczeniu piwnicznym, to nawet sam widziałeś, będąc wczoraj u mnie
Będę musiał jutro zadzwonić do elektryka, niech przyjdzie i to zrobi, bo to NIEESTETYCZNIE i BARDZO, ale to BARDZO NIEBEZPIECZNIE wygląda. Michał? Nie obraź się za to poprawienie, ale pisze się: "ukażą", a nie: "ukarzą"
toomm40 napisał(a):no , załatw grube rurki i będzie lepiej wyglądać , poza tym jedna oprawka chyba uszkodzona lekko ...
famabud napisał(a):Co z tą oprawką, da się dokupić tę osłonkę z tworzywa przykręcaną na śrubki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość