Elektroservice napisał(a):Chyba że. W takim razie musisz sobie porównać marketowy chłam i tą oprawę wtedy wyraźnie widać różnicę na korzyść tego Farela. Wygląd ma normalny nie jest szpetna.
marketowy chłam też mam

Elektroservice napisał(a):Chyba że. W takim razie musisz sobie porównać marketowy chłam i tą oprawę wtedy wyraźnie widać różnicę na korzyść tego Farela. Wygląd ma normalny nie jest szpetna.
kamil napisał(a):Nie no oprawa jest trochę podobna do szajsu z marketów ale jest porządnie zrobiona , gruba stal i plastik . Zastanawiam się czy jednej nie przerobić czasem na statecznik elektroniczny philips pasuje idealnie w miejsce magnetycznego bez żadnych przeróbek , co o tym sądzicie ?
kamil napisał(a):Nie no oprawa jest trochę podobna do szajsu z marketów ale jest porządnie zrobiona , gruba stal i plastik . Zastanawiam się czy jednej nie przerobić czasem na statecznik elektroniczny philips pasuje idealnie w miejsce magnetycznego bez żadnych przeróbek , co o tym sądzicie ?
Watt napisał(a):W oprawieMała dziurka w boczku to cała podziurawiona oprawa
MercuryFenix napisał(a):kamil napisał(a):Nie no oprawa jest trochę podobna do szajsu z marketów ale jest porządnie zrobiona , gruba stal i plastik . Zastanawiam się czy jednej nie przerobić czasem na statecznik elektroniczny philips pasuje idealnie w miejsce magnetycznego bez żadnych przeróbek , co o tym sądzicie ?
Można, ale po co ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość