kolekcjoner napisał(a):Strady są dobre jedynie pod tym względem że ich odbłyśniki dobrze odbijają światło, dopóki się do klosza nie dostanie woda to jest ok. Ale wadą Strad z lat 85-99 było to że ten piekarnikowy odbłyśnik nad lampą lubił rdzewieć, w tych nowszych wersjach już to poprawili na szczęście.
kolekcjoner napisał(a):Strady są dobre jedynie pod tym względem że ich odbłyśniki dobrze odbijają światło, dopóki się do klosza nie dostanie woda to jest ok. Ale wadą Strad z lat 85-99 było to że ten piekarnikowy odbłyśnik nad lampą lubił rdzewieć, w tych nowszych wersjach już to poprawili na szczęście.
Lodzkie2oprawy napisał(a):kolekcjoner napisał(a):Strady są dobre jedynie pod tym względem że ich odbłyśniki dobrze odbijają światło, dopóki się do klosza nie dostanie woda to jest ok. Ale wadą Strad z lat 85-99 było to że ten piekarnikowy odbłyśnik nad lampą lubił rdzewieć, w tych nowszych wersjach już to poprawili na szczęście.
nie wiem jakie ty strady masz u siebie ale u mnie te oprawy są szczelne i ja osobiście nigdy nie widziałem wody w małej stradzie i w tej starszej i nowszej
zgadzam się też w 100% z opinią użytkownika AsXSn
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości