Michal napisał(a):Świetne zdjęcia,jutro wieszam swoją OURP 250.Montuję przewieszkę między ścianami garażu ,na której zawiśnie OURP wraz z Metisem
Ja bym do tego dodał jeszcze windę korbową

Michal napisał(a):Świetne zdjęcia,jutro wieszam swoją OURP 250.Montuję przewieszkę między ścianami garażu ,na której zawiśnie OURP wraz z Metisem
DocBrown napisał(a):Michal napisał(a):Świetne zdjęcia,jutro wieszam swoją OURP 250.Montuję przewieszkę między ścianami garażu ,na której zawiśnie OURP wraz z Metisem
Ja bym do tego dodał jeszcze windę korbową :twisted:
tylko spróbuj nie oddaćMichal napisał(a):DocBrown napisał(a):Michal napisał(a):Świetne zdjęcia,jutro wieszam swoją OURP 250.Montuję przewieszkę między ścianami garażu ,na której zawiśnie OURP wraz z Metisem
No niestety nie mam,ale nie miałbym sumienia jej u siebie zamontować ,oddał bym Cieszynowi :D
Michal napisał(a):DocBrown napisał(a):Michal napisał(a):Świetne zdjęcia,jutro wieszam swoją OURP 250.Montuję przewieszkę między ścianami garażu ,na której zawiśnie OURP wraz z Metisem
No niestety nie mam,ale nie miałbym sumienia jej u siebie zamontować ,oddał bym Cieszynowi![]()
Doc napisał(a):Myślę, że taką windę korbową możnaby dość łatwo sobie zrobić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość