Wgniecenie o którym mówiłem

Tabliczka znamionowa

Osprzęt

W akcji z lampą MH 400W Kolorarc

Z WLS Natrium z 1994 roku, pierwsze zdjęcie fajnie wyszło muszę przyznać

Następną oprawą którą pokażę, będzie Polam OSOPz 240 lub trumna ORZ 3KŁ 250w

Elektroservice napisał(a):Fajna Strada z początków produkcjiPoszczęściło Ci się z tą oprawą bo pomimo braków stan jest naprawdę fajny
Elektroservice napisał(a):Wymień przewody i po sprawie. W oryginale w tej wersji OUS400 Strada był na klapce jeden z kondensatorów. Jakbyś nie mógł dorwać oryginalnego TUZa sprawnego to zdobądź takiego żeby miał ładną obudowę, ostrożnie wypatrosz (nie uszkadzając kostki przyłączeniowej oczywiście) i do jego obudowy włóż jakiś współczesny zapłonnik taki aby się zmieścił i wyprowadź z niego przewody do kostki oryginalnego TUZa (oczywiście zgodnie ze schematem na obudowie po TUZie). Taki sposób to ostateczność, ale jeśli TUZ jest nienaprawialny to można tak zrobić. Po zamontowaniu na miejscu wygląda tak jak trzeba a działa lepiej od oryginału, sam mam tak zrobione w swojej Stradzie OUS400
kolekcjoner napisał(a):Elektroservice napisał(a):Fajna Strada z początków produkcjiPoszczęściło Ci się z tą oprawą bo pomimo braków stan jest naprawdę fajny
Z początków produkcji to mam też jedną, z 1985 rokuI właśnie z niej jest ten osprzęt, a jeśli chodzi o kondensatory to są , tylko dopóki nie znajdę nowego Tuza to nie ma na nie miejsce. Bo niby jest te mocowanie na klapce, ale przewód do 3 kondensatora jest niestety za krótki
Polamp11 napisał(a):kolekcjoner napisał(a):Elektroservice napisał(a):Fajna Strada z początków produkcjiPoszczęściło Ci się z tą oprawą bo pomimo braków stan jest naprawdę fajny
Z początków produkcji to mam też jedną, z 1985 rokuI właśnie z niej jest ten osprzęt, a jeśli chodzi o kondensatory to są , tylko dopóki nie znajdę nowego Tuza to nie ma na nie miejsce. Bo niby jest te mocowanie na klapce, ale przewód do 3 kondensatora jest niestety za krótki
To dolutuj nowy, dłuższy (?)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości