Ja prawdę mówiąc dopiero teraz zobaczyłem ten wątek. Zgodnie z tym co napisałem wcześniej - jeśli zobaczę filmik, to chętnie odszczekam publicznie to co napisałem Tymczasem, muszę przyznać, że te fotomontaże wyglądają na prawdę baaaardzo zacnie
Uwaga zły, zły admin. W razie problemów szukaj pomocy u dobrego -> neon44
O ile się orientuje to lampy te były w normalnej produkcji i sprzedaży. Dlatego dziwi mnie skąd te podejrzenia o jakieś fotomontaże czy fejki, do których miał bym się dopuszczać. Na szczęście nie mam obowiązku ani chęci nic nikomu udowadniać...
Nie obraź się kolego, to nic osobistego w twoim kierunku. Ale było tu już przed tobą kilku, którzy twierdzili że udało im się kupić w jakiś sposób LRF 2000W. Pokazywali nawet dowody w postaci zdjęć - a później okazywało się, że to były fotomontaże. Dlatego po prostu jesteśmy dość sceptyczni. Oczywiście niczego nikomu nie musisz udowadniać, a samo uczestnictwo w forum jest dobrowolne - dlatego rób co chcesz. Ja natomiast będę sobie myślał co chcę
Uwaga zły, zły admin. W razie problemów szukaj pomocy u dobrego -> neon44
Ciekaw jestem jaki odcień barw daje luminofor więc dobrze by było zaświecić te lampy. LRF 2000W nawet jak zgaśnie przedwcześnie to przynajmniej na chwilę powinien zaświecić.
Witaj Grzechhh Jak dla mnie zdjęcia na fotomontaże nie wyglądają zwłaszcza, że pokazałeś LRFa z rozwiniętą miarą obok. Zrób zdjęcie tego statecznika, który zdobyłeś. Jeśli to faktycznie statecznik do rtęciówki 2000W to czekam na fotki w akcji o ile masz dostęp do 3 fazowego zasilania
Precz z przewodami YDYt, oraz podobnymi w instalacjach elektrycznych !
Ja tu nie widzę fotomontażu. Wszystkie jajka wyglądają na prawdziwe, także 2000W.
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM" - ułatwia prace wykonywane w domu - nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku - stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku