neon44 napisał(a):LRFM, co to za oznaczenie
Michal napisał(a):neon44 napisał(a):LRFM, co to za oznaczenie
No właśnie czy ktoś wie co to jest ta LRFMJa się z takim oznaczeniem nigdy nie spotkałem
cieszyn napisał(a):A ja myślałem, że ten mój post przejdzie niezauważony, bo to tylko 2 (słownie: dwie) lampy! A tu tyle komentrzy![]()
neon44 napisał(a):cieszyn napisał(a):A ja myślałem, że ten mój post przejdzie niezauważony, bo to tylko 2 (słownie: dwie) lampy! A tu tyle komentrzy![]()
Nie ma na to reguły dlatego też należy być cierpliwym i działać na forum jak najczęściej się da
cieszyn napisał(a):A może ktoś na produkcji lamp się pomylił i przez jakiś czas wyszła krótka seria lamp z jedną literką M za dużo , co ???![]()
![]()
![]()
![]()
cieszyn napisał(a):Nadszedł w ostatni piątek taki dzień, gdy cieszyn po raz pierwszy ujrzał na własne oczy i dotknął lamp LRF.
mateusz napisał(a):A tak to świelne te rtęciówki A czy ich nie mozna by spróbować podłączyć szeregowo z jakąś żarówką o wiekrzej mocy ?cieszyn napisał(a):Nadszedł w ostatni piątek taki dzień, gdy cieszyn po raz pierwszy ujrzał na własne oczy i dotknął lamp LRF.
Dla mnie jeszcze taki dzień nie nadszedł :oops:
mateusz napisał(a):Ja czekam ,od kiedy się zalogowałem na starym forum czyli .........maj 2007Bo wcześniej to nawet za bardzo się nie znałem na tym Ale cóz z samego LRFa przydał by sie jeszcze statecznik ,oprawka E40. A najlepiej cała oprawa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości