XXXJeDXXXX napisał(a):Mamy polecić najlepszy i najłatwiejszy sposób bo to czytają ludzie z zewnątrz. żarówa bądź mix to najłatwiejszy sposób, w dodatku co tam może się stać. Twój sposób jest dobry, lecz bardzo nie bezpieczny, i jest też duże ryzyko.
MercuryFenix napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):Mamy polecić najlepszy i najłatwiejszy sposób bo to czytają ludzie z zewnątrz. żarówa bądź mix to najłatwiejszy sposób, w dodatku co tam może się stać. Twój sposób jest dobry, lecz bardzo nie bezpieczny, i jest też duże ryzyko.
Nie najlepszy i najłatwiejszy, nie każdy lubi iść na łatwiznę, ja na przykład chciałem właśnie poznać nowe sposoby. Tu mają być wszystkie sposoby, jak jest ktoś spoza forum, to niech sobie wepnie MIXa którego i tak prawdopodobnie nie ma.
XXXJeDXXXX napisał(a):MercuryFenix napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):Mamy polecić najlepszy i najłatwiejszy sposób bo to czytają ludzie z zewnątrz. żarówa bądź mix to najłatwiejszy sposób, w dodatku co tam może się stać. Twój sposób jest dobry, lecz bardzo nie bezpieczny, i jest też duże ryzyko.
Nie najlepszy i najłatwiejszy, nie każdy lubi iść na łatwiznę, ja na przykład chciałem właśnie poznać nowe sposoby. Tu mają być wszystkie sposoby, jak jest ktoś spoza forum, to niech sobie wepnie MIXa którego i tak prawdopodobnie nie ma.
Powiedziałem też żarówkę. JAk to nie najlepszy, napisz mi najlepszy i najbezpieczniejszy..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości