OUSF napisał(a):Ciekawe, że po raz kolejny gdy przeglądam forum na telefonie, nie widzę zdjęć. Gdy loguję się na kompie - problem znika. Dzwine, ehhhh...
Zdjęcia się nie wyświetlają, ponieważ masz za małą rozdzielczość (nie mieszczą się na stronie). Kolejna sprawa to do zadawania takich pytań jest specjalny temat/dział.
OUSF napisał(a):Jak zwykle nie trafiłem. A reszta od woźnego/nauczyciela
OUSF proszę zrozum, że to jest forum, a nie czat Takie pytania proszę zadawać w prywatnych wiadomościach.
Cześć Znajdę swoją Polski i rozrusznik Wschodnioeuropejska bardzo interesujące. Osobiście mam tylko jeden, niestety wadliwy Polam ZTE startowy i jeden dla każdej wersji eksport Francja Mazda S1 składający się z metalu i białego plastiku. Poszukiwany osobiście lub polski Starter Polam plastikowy szczególności kolor, które są bardzo rzadkie, niestety, i Telam bez oczka w obudowie aluminiowej aluminium, a także wiele rosyjskich modeli, a także które z Połtawy jak toomm40 pokazał już w tym temacie. Uważam też kolorowy starter BEMKO jest interesujący, mam tylko kilka białych. Chciałbym również modele Tungsrama, Tesli i innych europejskich interestieren producenta Wschodniej.
Mam też piękną kolekcję z wielu starych, rzadkich zapłonników. Są z pewnością takie, których nigdy nie widziała większość z was. Cała moja kolekcja prawie 100 sztuk Chcę pokazać jeszcze więcej, a szczególną Starter dwa japońskie zapłonniki z gwintem E17, wciąż otrzymuję ten plastikowych i aluminiowych Wielki zapłonnik do lamp metalohalogenkowych Oto bardzo stary z Anglii ~ 1939-1960 Oto cztero-pinowe zapłonniki termiczne z Anglii i Niemiec, 1955-1970 ~ porównanie wielkości I tu znowu, mechanizm
Oto dwa rozruszniki filmy na moim kanale Youtube:
Każdy, kto chce wiedzieć więcej mogą rejestrować się szczęśliwy.
@Toomm40
toomm40 napisał(a):
pozdrowienia Alex I used google Translate
Ostatnio edytowano 27 kwietnia 2017, 20:04 przez MRP200, łącznie edytowano 1 raz
Powód:Na ile się dało trochę poprawiłem to tłumaczenie, dla lepszej przejrzystości.
Nie mogę mówić po polsku, więc użyć überstzungs programu dlatego może być tak, że mi się nie uda w moich sum mnie. Proszę zrozumieć