Zdaje sobie sprawę że cena może być różna w zależności od jej stanu, ale przyjmijmy że jest to coś co miało być odłożone czyli raczej kompletne.
oskard napisał(a):No tak, alegro to najlepszy sposób, tylko czasem ceny za bardzo windują. Poza tym niektórych typów opraw nie da się spotkać, tych rzadszych, a na prywatnym terenie czasem się trafi, np. OUR2250 nigdy na alegro nie widziałem, a na prywatnym znam miejscówkę jedną z takim cudem. Nie wiem tylko, jak się wziąć za negocjowanie... jedyna osoba, z którą mogę zamówić kilka słów, to stróż w budce. Właściciela zakładu nie znam...
OŻk-1 też trudno trafić, choć chyba kiedyś ktoś dał linka do aukcji. Ale "kreatywność" polska nie śpi - trafi się coś starszego, choćby to była sama rdza, ale wygląd ma w stylu, jak to definiują teraz: "bauhaus", "loft", "industrial", albo inny oldskul, i już - cena minimalna 100 zeta. Kiedyś ORZ1 była na alegro - po kompletnej renowacji, tylko niestety przerobiona (bez osprzętu, pomalowana na czarno) i cenę miała coś koło 300 złotych...
KaszeL napisał(a):Czym wy się dziwicie? Każdy sprzedawca chce zarobić jak najwięcej. Takie prawa rynku, jedyne co możecie zrobić, to po prostu nie kupować. Ja wiem, że którzy tutaj chcieli by dostać wszystko za darmo - no ale tak to nie ma
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości