Ja widziałem taką kolejową wersję Żuka, były to dwa żuki sprzężone ze sobą tyłami
To się zowie MiTor 01

Ja widziałem taką kolejową wersję Żuka, były to dwa żuki sprzężone ze sobą tyłami
Bartek napisał(a):A poza tym GRATY to czarne BMW czy VW Golf 2 z którego dobywa się słyszalne na 666km techno, a jednej ze śrub od koła czasem brak.
TurboDiesel napisał(a):Bartek napisał(a):A poza tym GRATY to czarne BMW czy VW Golf 2 z którego dobywa się słyszalne na 666km techno, a jednej ze śrub od koła czasem brak.
Nie zgodze się
VW Golf MK2 to nie grat, no chyba, że dopadnie go jakiś wiejski tjuner i zrobi z tego ufo, albo batmobil z wielkimi spoilerami, obniżony tak, że szoruje podwoziem o jezdnie, w serii, to jest to naprawde fajne i ładne auto, tak samo BMW stare w serii jest super
cieszyn napisał(a):TurboDiesel napisał(a):Bartek napisał(a):A poza tym GRATY to czarne BMW czy VW Golf 2 z którego dobywa się słyszalne na 666km techno, a jednej ze śrub od koła czasem brak.
Nie zgodze się
VW Golf MK2 to nie grat, no chyba, że dopadnie go jakiś wiejski tjuner i zrobi z tego ufo, albo batmobil z wielkimi spoilerami, obniżony tak, że szoruje podwoziem o jezdnie, w serii, to jest to naprawde fajne i ładne auto, tak samo BMW stare w serii jest super
Kurcze, co to za użytkownik TurboDiesel, czyżby już wyrzucony? Jego nazwa się nie linkuje do profilu useraa przecież każda nazwa usera zawiera link do jego profilu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości