Dziś od rana jest pochmurno, mimo iż jesteśmy pod wpływem wyżu. Temperatura: +13 stopni. Wygląda na to, że ten wyż jest "zgniły"... oby jutro już było pogodniej.
Kurde, zima idzie Dzisiaj był piękny dzień to się wybrałem na spacerek po górach, fota na granicy ze Słowacją na przełęczy Mazgalica. Szkoda tylko że jak na tym szlaku byłem to chmury były , parę km dalej w Polanach było czyste niebo.
Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. www.instagram.com/flurothyl
Dzisiaj u mnie deszczowo ale dość ciepło, okolice 14 st C. Mam nadzieje, że taka pogoda się utrzyma cały październik i jeszcze przynajmniej pół listopada
Precz z przewodami YDYt, oraz podobnymi w instalacjach elektrycznych !
Tak, idealna "złota jesień" Mam wrażenie, że w tym roku drzewa bardzo szybko gubią liście, prędzej, niż w ostatnich latach, czy to może oznaczać zapowiedź szybkiej zimy?
Kolekcjoner i poszukiwacz starych opraw i źródeł światła
Wypluj te słowa Mam nadzieje, że zima przyjdzie dopiero w grudniu Dziś było u mnie od rana zimno, ledwo 3st C i do tego mgliście, później się wypogodziło i było dość ciepło, nawet 16 st C
Ostatnie dni u mnie to okolice 9-10st C nad ranem do max 16 w dzień, deszczowo i rano mglisto, wczoraj wieczorem i w nocy brak mgieł, księżyc jasno świecił, niestety zimno (około 5st C max)