Dokładnie, wierzę w Twój talent do nurkowania w odpadach

Jakbyś znalazł, to poproszę dwa wskaźniki M17, zakres tak 0-10A, prąd stały, i voltomierz ok. 0-30V, napięcie stałe.
Co do tarczek, niestety nie udało się zdobyć oryginalnych. Kiedyś, jak znajdę, wymienię. Do zrobienia mam jeszcze 3 takie rozdzielnice: jedną do przełączania agregat/sieć, a drugą - prawie skończoną mam w pomieszczeniu warsztatowym. Ta strona jest zacieniona, więc prąd ze słońca idzie symboliczny - jakieś 300-500mA. Ale wystarczy to, aby doładować akumulator 12V 7Ah.

Będę musiał poprawić napisy, bo będąc zmęczonym w nocy jak widać krzywo je naniosłem :/. No i górna pokrywka docelowo będzie wyszlifowana druciakiem (zaciek z farby nie jest moim dziełem

)
Woltomierz cyfrowy zamontowany z braku laku - pokończyły mi się wskaźniki analogowe, a na allegro/olx są pustki jeśli chodzi o zakresy, które mnie interesują, w jednakowych obudowach. No i dokończyć - wyprowadzić przełącznik do prymitywnej przetwornicy dającej prostokąt na wyjściu - tylko do awaryjnego oświetlenia/ładowarek, no i ewentualnie lutownicy oporowej 20W. Przewód 220V z przetwornicy idzie do gniazdka zabudowanego w moim biurku warsztatowym. Obok lampka tablicowa z neonówką do sygnalizacji załączenia przetwornicy.

Zawsze chciałem do czegoś użyć tych rozdzielnic, no i pobawić się panelami - nadarzyła się okazja, no i zabezpieczenia na wszelki wypadek w tym dziwnym roku. Mówią, że blackout nam nie grozi, ale nawet kilka godzin bez choćby oświetlenia w mieszkaniu, w zimie jest mało kuszącą perspektywą