Beton napisał(a):OUR 125 jest smukła i estetyczna, dobrze wygląda na małym słupie, wygląda jak większe oprawy po pomniejszeniu - jest po prostu bardzo ładna. Na niskich słupach, do oświetlenia osiedli się znakomicie sprawdza. Aktualnie jestem w Puławach i tutaj oświetlenie wokół bloku babci jest zrealizowane właśnie na OUR 125 na niezbyt wysokich słupach. Jest znacznie jaśniej niż przy OCP, te oprawy spełniają swoje zadanie w takich miejscach i nie szpecą krajobrazu.
qba napisał(a):Znam przypadki przerabiania OUR125 na 250W. Wtedy to nawet dość jasno świeciło.
Whites86 napisał(a):Beton napisał(a):OUR 125 jest smukła i estetyczna, dobrze wygląda na małym słupie, wygląda jak większe oprawy po pomniejszeniu - jest po prostu bardzo ładna. Na niskich słupach, do oświetlenia osiedli się znakomicie sprawdza. Aktualnie jestem w Puławach i tutaj oświetlenie wokół bloku babci jest zrealizowane właśnie na OUR 125 na niezbyt wysokich słupach. Jest znacznie jaśniej niż przy OCP, te oprawy spełniają swoje zadanie w takich miejscach i nie szpecą krajobrazu.
do oświetlenia osiedli się właśnie całkowicie niesprawdza, widziałem co to robi... miałem tą nieprzyjemność ogladac je kilka lat na paru ulicach, , to jest zarówno estetycznie jak i funkcjonalnie najwieksza porażka jaka wyszła z mesko... i szpeci to to dużo bardziej niż jak by miał dać tam OZPRy czy ORO
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości