Parę pytań do profesjonalistów

Dyskusja na tematy dowolne

Re: Parę pytań do profesjonalistów

Postprzez OUSF » 7 lutego 2017, 08:37

toomm40 napisał(a)::arrow: OUSF, a tak na marginesie, powiedz nam na ucho, jaki masz pomysł na zdjęcie tych opraw ze słupów?

Jak otrzymałbym zgodę, to miałem zamiar wynająć podnośnik i pracownika. Wiem, nie mały koszt, ale coś za coś :twisted: :roll:
OUSF

Postprzez Utilizer » 7 lutego 2017, 09:22

Nie warto. Nie w przypadku takich padakowatych OUSF... jak wyżej koledzy pisali łatwiej znajdziesz takie już na sprzedaż, zresztą z pod dachu będą w lepszym stanie sporo
Utilizer

Zdjęcia: 2797

Re:

Postprzez Whites86 » 7 lutego 2017, 09:27

Utilizer napisał(a):Nie warto. Nie w przypadku takich padakowatych OUSF... jak wyżej koledzy pisali łatwiej znajdziesz takie już na sprzedaż, zresztą z pod dachu będą w lepszym stanie sporo

Jak go stać ;)
I spojrzał Pan na to wszystko i poszedł w.... gdzieś tam
Whites86

Zdjęcia: 5404

Re:

Postprzez OUSF » 7 lutego 2017, 11:45

Utilizer napisał(a):Nie warto. Nie w przypadku takich padakowatych OUSF... jak wyżej koledzy pisali łatwiej znajdziesz takie już na sprzedaż, zresztą z pod dachu będą w lepszym stanie sporo

To proszę pokaż mi kogoś, kto sprzeda takowe oprawy. Może i są w padakowatym stanie, ale nie chcę, aby skończyły na złomie. Chyba, że mają zamiar(PKP) je demontować to poproszę o nie. ;)
OUSF

Postprzez toomm40 » 7 lutego 2017, 11:50

nawet jeśli kogoś stać , to ściąganie złomu sprzeczne jest z jakimkolwiek zbieractwem. złom nadaje się do huty .
widziałem ostatnio ładne oprawy tego typu na OLX, kilka sztuk ktoś miał, może nawet jeszcze są , bo wisiały sporo czasu , cena była akceptowalna , na pewno dużo niższa, niż zabawa w podnośniki itp

poza tym wątpię aby ktokolwiek wyraził na to zgodę ,bo gdyby tak każdemu pozwalano ściągać , co chce, to byśmy mieli na ulicach słupy i wysięgniki ....
pogadaj z Lampką ,on miał takie oprawy na odsprzedaż
tu np.masz jakieś świetlówkowce

https://www.olx.pl/oferta/lama-oprawa-j ... 512dc8d15c
TELAM - i wszystko jasne :D
toomm40

Zdjęcia: 0

Postprzez OUSF » 7 lutego 2017, 14:39

to sa ouksy ;)
ja szukam ousf/uosf :)
OUSF

Postprzez KaszeL » 7 lutego 2017, 15:58

OUSF napisał(a):Jak otrzymałbym zgodę, to miałem zamiar wynająć podnośnik i pracownika. Wiem, nie mały koszt, ale coś za coś :twisted: :roll:

Ale zdajesz sobie sprawę, że 50zł kieszonkowego nie wystarczy?
Uwaga zły, zły admin. W razie problemów szukaj pomocy u dobrego -> neon44
KaszeL
Site Admin

Zdjęcia: 534

Postprzez OUSF » 7 lutego 2017, 16:00

KaszeL napisał(a):
OUSF napisał(a):Jak otrzymałbym zgodę, to miałem zamiar wynająć podnośnik i pracownika. Wiem, nie mały koszt, ale coś za coś :twisted: :roll:

Ale zdajesz sobie sprawę, że 50zł kieszonkowego nie wystarczy?

Mam przygotowany zapas ;) 150 starczy?
OUSF

Postprzez JeD » 7 lutego 2017, 16:08

Młody co Ty chcesz tutaj udowodnić? Kolego, szkoda kasy na jakieś truchło. Nawet za 150zł, to jest dramat... Daj sobie spokój i nie próbuje na siłę tracić pieniadze na nic nie warty złom. Nie bądź głupi, no proszę Cię.
Nawet z pozoru najdziwaczniejsza, najskromniejsza pasja jest czymś bardzo, ale to bardzo cennym... ;)
#lubie_sode
JeD

Zdjęcia: 776

Postprzez OUSF » 7 lutego 2017, 16:15

JeD napisał(a):Młody co Ty chcesz tutaj udowodnić? Kolego, szkoda kasy na jakieś truchło. Nawet za 150zł, to jest dramat... Daj sobie spokój i nie próbuje na siłę tracić pieniadze na nic nie warty złom. Nie bądź głupi, no proszę Cię.

No ok. Nic juz nie robie. jedynie zapytam przy okazji czy nie maja w planach ich demontowac. tak moze byc?
OUSF

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off-Topic