toomm40 napisał(a)::arrow: OUSF, a tak na marginesie, powiedz nam na ucho, jaki masz pomysł na zdjęcie tych opraw ze słupów?
Jak otrzymałbym zgodę, to miałem zamiar wynająć podnośnik i pracownika. Wiem, nie mały koszt, ale coś za coś

toomm40 napisał(a)::arrow: OUSF, a tak na marginesie, powiedz nam na ucho, jaki masz pomysł na zdjęcie tych opraw ze słupów?
Utilizer napisał(a):Nie warto. Nie w przypadku takich padakowatych OUSF... jak wyżej koledzy pisali łatwiej znajdziesz takie już na sprzedaż, zresztą z pod dachu będą w lepszym stanie sporo
Utilizer napisał(a):Nie warto. Nie w przypadku takich padakowatych OUSF... jak wyżej koledzy pisali łatwiej znajdziesz takie już na sprzedaż, zresztą z pod dachu będą w lepszym stanie sporo
OUSF napisał(a):Jak otrzymałbym zgodę, to miałem zamiar wynająć podnośnik i pracownika. Wiem, nie mały koszt, ale coś za coś![]()
KaszeL napisał(a):OUSF napisał(a):Jak otrzymałbym zgodę, to miałem zamiar wynająć podnośnik i pracownika. Wiem, nie mały koszt, ale coś za coś![]()
Ale zdajesz sobie sprawę, że 50zł kieszonkowego nie wystarczy?
JeD napisał(a):Młody co Ty chcesz tutaj udowodnić? Kolego, szkoda kasy na jakieś truchło. Nawet za 150zł, to jest dramat... Daj sobie spokój i nie próbuje na siłę tracić pieniadze na nic nie warty złom. Nie bądź głupi, no proszę Cię.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości